Sampai bila?
Sunday, May 31, 2015 • 8:57 AM • 0 comments
  


Hello. Dah lama tak menulis. Hmm baru habis midyear exam. Okay rasanya result teruk sebab tak belajar sangat. Haih penat lah bila jadi upper form ni. Kadang kadang rasa cam takde masa nak rehat. Dengan kawan pun dah makin renggang. Entahlah. Betul lah apa yang orang lain cakap, bila dah naik form 4 ni semua orang akan tunjuk perangai masing masihng. ye memang dah nampak dah belang masin masing sebenarnya. Ukhuwah makin kurang. Dah tak macam dulu. Rindu sangat waktu form 3. Waktu semua orang buat semua benda sesama. Tak macam sekarang. Yang sini kutuk yang belah sana. Yang belah sana kutuk yang sini. Semua pakat nak cakap belakang. Cuba lah selesaikan sesama sendiri. Tak boleh ke? Hmm aku ni cakap je pandai, padahal sama je. Kekadang kutuk mengutuk sebab takde kekuatan nak face to face. Banyak benda sebenarnya nak dibincangkan, tapi bila dah jumpa, buat buat macam takde apa jadi je. Haih sampai bila ni Izzati oi? Semua benda nak pendam and act like you're okay pun tak guna lah. Cuba cakap apa yang kau nak cakap. sebab kalau kau pendam, it will hurts yourself. Hmm. Dah penat nak pendam semua benda sebenarnya. Acah happy je depan semua orang. Sebab aku tau apa yang aku cakap nanti orang akan pertikaikan balik. Mungkin bagi diorang aku ni tak layak nak menegur apa apa. Ye aku tau aku ni teruk tapi bagilah aku peluang. Peluang utk menjadi lebih baik. Susah sangat ke? Dah penat lah menangis sensorang then esoknya act like you're happy with your life. Haih. Bila eh semuanya nak jadi macam dulu? Aku rindu ah korang yang dulu. Kenapa lah kita makin dingin? Dulu kita rapat sangat. Semua benda share sesama. AKU RINDU LAH GILA

OLD
This owner ♥
Thank for coming


Holla :)

Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p

Chating here ♥
Let's friend :)


Shoutbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget
Credits ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Izzati Imran :)

Remember!!dont remove this section!!